Malo o nama

Pitate se ko smo mi?

Mi smo samo ljubitelji životinja, volimo ih sve, ali nekako se izdvajaju psi i mačke. Zato smo se odlučili da pravimo nešto za njih kako bi ih učinili još srećnijim, jer dovoljno su već srećni što nisu na ulici nego u Vašem domu, divni ste!

Kako napraviti kućicu za mačku ili psa

Pre svega potrebno je puno ljubavi!
Da bi pravili proizvode za pse i mačke, prvo morate da volite te životinje, samo tako ćete dati svoj maksimum da bi one bile srećne!
Dakle, LJUBAV je ključna reč naše MISIJE I VIZIJE!
Sta nam maca govori
Pre same izrade kućice, crtamo model na računaru gde sve ideje koje nam u datom trenutku padnu na pamet testiramo. Nakon finalnog odlučivanja šaljemo fajl u radionicu gde nastaje magija. Operater na CNC mašini otvara fajl i kreće sa sečenjem i obradom materijala, to su oni momenti kada rad na računaru postaje opipljiv, fizički proizvod se rađa 🙂 Kućice izrađujemo od čistog prirodnog drveta, šperploče, koju ne tretiramo nikakvim otrovnim bojama i lakovima, samo priroda! Spajanje delova vršimo lepkom, drvofiksom, koji nije opasan i štetan, sa njim se lepe i daske sa sečenje koje su u kontaktu sa hranom.

NAŠ TIM

Za sada nas je četvoro, nadamo se da će nas biti i više, a to zavisi od Vas koji posećujete sajt i usrećujete vaše kućne ljubimce našim proizvodima, jer zato smo tu, da zajedno širimo ljubav i sreću jer sreća pokreće, bar nas.
LOGO-pet-gajba

Stefan

krivac za start

LOGO-pet-gajba

Srđan i Pufnica

tata i mačka krivca

Sviđaju Vam se proizvodi? Posetite prodavnicu i usrećite svok psa ili mačku!

Srećan prijatelj čini i Vas srećnim, a kada ste srećni, sve ostalo je manje bitno.
Korpa